The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

UPDATE: Dragi studenti, am primit mesajele voastre prin care semnalati diverse probleme legate de activitatea dvs. pe CV (conturi, inrolari, cursuri lipsa etc.). In urmatoarele zile vom rezolva punctual toate aceste chestiuni astfel incat sa ne desfasuram activitatea cat mai eficient. Va rugam sa aveti rabdare si sa manifestati intelegere fata de intarzierile aparute.  

In data de 25.03.2020 Biroul Consiliului Facultatii ETcTI a hotarat cateva aspecte legate de activitatea didactica pe perioada starii de urgenta.

Pentru orice fel de probleme va puteti adresa prin e-mail la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (secretariat) si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (campus virtual).

 

In atentia studentilor masteranzi

 

Prezentarea a 3-a a disciplinelor de semestrul I se sustin conform recomandarilor din Hot. BCF 5/25.03.2020

Prezentarile 2 si 3 a disciplinelor e semestrul II a anului I pentru studentii din anul II master se sustin urma discutiilor cu cadrul didactic titular.