The ISETC24 Organizing Committee invites you to attend the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Lunile martie şi aprilie au însemnat pentru Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Universitatea Politehnica Timişoara o perioadă de intensă promovare a ofertei educaţionale. Motivaţia acestui demers a avut ca principale argumente:


[list style="style2"]



  • multiplele oportunităţi oferite viitorilor absolvenţi în domeniul electronicii şi telecomunicaţiilor în zona de vest a ţării. 

  • familiarizarea cu exigenţele examenului de admitere la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Timişoara, în condiţiile în care materia pentru acest examen este doar cea aferentă programei M2. În acest context accesul absolvenţilor liceelor tehnologice este identic cu cel al absolvenţilor din licee de matematică-informatică. Mai mult, pentru nota 8 subiectele vor fi selectate din „Culegerea de probleme pentru examenul de admitere la Facultăţile de Electronică şi Telecomunicaţii, Automatică şi Calculatoare şi Arhitectură” - 100 pagini, apărută în acest an la Editura Politehnica.


[/list]


De aceea, întregul şir de manifestări s-a desfăşurat sub mesajul „ETc – şansa unui viitor împlinit”.


Primul eveniment a avut loc in data de 19 martie 2011 având ca grup tinta elevii claselor a XII-a din judetul Timiș.


A doua manifestare, desfașurată in perioada 1-3 aprilie, a reunit elevii claselor a XII-a din 8 judete (Alba, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi şi Satu-Mare) precum și din Ungaria de la Szeged și Serbia - din orașele Vrsac, Kikinda, Zrenjanin. Vezi detalii


Ce-a de-a treia manifestare ”Concursul ETCTM11” , 7 mai 2011, s-a adresat elevilor de clasa a XI-a din judeţul Timiş.