prof_muresan.jpegProfesorul este unul dintre fondatorii scolii de electronica in Timisoara si cred ca noi toti cei ce slujim azi aceasta scoala am fost studentii lui. Cursurile sale au fost intotdeauna minutios pregatite si prezentate in mod impecabil. Inclinarea spre experiment, spre practica, o caracteristica generala a scolii timisorene, ne-a fost transmisa prin profesorul Muresan.
     Activitatea stiintifica a profesorului Tiberiu Muresan, care continua si astazi, este deosebita. Contributiile sale personale in domeniile roboticii, ale electronicii de putere si altele sunt remarcabile. A format o scoala in aceste domenii, drept dovada fiind cei 16 doctori care l-au avut ca si conducator stiintific.
    Dar, chiar mai important, profesorul nu a format doar specialisti ci si oameni. Ii suntem recunoscatori pentru toate acestea si ii dorim sanatate si putere de munca si sa ramana in aceasta facultate la crearea careia a contribuit ca profesor dar si ca si conducator si ca si personalitate umana de exceptie.


Aniversare Profesor T. Muresan