Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme şi componente pentru trenuri de rulare şi şasiuri, instrumente, soluţii de informare şi divertisment, electronică auto, pneuri şi produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranţă în trafic şi la protecţia climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

 

Continental Automotive

La Continental Automotive România, peste 4000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, şi Iaşi şi în unitatea de producţie din Timişoara . Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

Programe pentru studenţi

  • Job-uri part-time şi full-time;
  • Practică de vară;
  • Burse private;
  • Proiecte de diplomă;
  • Program de Master Embedded Automotive Software;
  • Vizite de companie, workshopuri şi competiţii.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Contactează-ne:

 

Continental Automotive Romania SRL

Calea Martirilor 1989 nr.1, 300724 Timisoara  

Tel: 0256/252322, Fax: 0256294451

career-auto-tm@continental-corporation.com 

www.romania.careers-continental.com

Curs “Elemente de managementul calitatii 2010”.

Afis

Curricula

 

Anunturi de angajare

www.romania.careers-continental.com
Nou! Inginer hardware (actualizare 24.02.2011) – informatii gasiti aici

     

Proiecte de diploma

http://www.conti-online.com/generator/www/com/en/continental/hr/themes/countries/romania/who_we_are_looking_en/students_en/ccnt_students_en.html 

Nou! Lista de propuneri proiecte de diploma (pentru 2012) se gaseste aici
 

Burse – actualizare 22.11.2011

La fel ca in fiecare an universitar, Continental Automotive Romania propune studentilor Facultatilor de Automatica si Calculatoare, Electronica si Telecomunicatii si Informatica o serie de burse private. Anul acesta profilurile pentru care se ofera bursa sunt programare embedded si orientata pe obiect, electronica si testare.

scholarship2011_mail

Detalii aici
 
Practica

Lista locurilor de practica oferite de firma Continental in 2010

http://www.conti-online.com/generator/www/com/en/continental/hr/themes/countries/romania/who_we_are_looking_en/students_en/ccnt_students_en.html