The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Concurs ETc TM 2014



Programul manifestării  „Politehnica Timişoara – Un pas spre viitorul tău”

 
Și în acest an, Facultatea de Electronică și Telecomunicații organizează Concursul de matematică ETc TM, editia a IV-a, concurs care se adresează elevilor de clasa a XII-a.
Concursul va avea loc în două runde: runda virtuală şi runda finală.
 

Runda virtuală


- va consta din  sesiuni virtuale ce se vor desfăşura în afara orelor de curs, în perioada 24 februarie 2014 – 27 martie 2014. Fiecare sesiune virtuală va presupune rezolvarea unui test grilă cuprinzând 12 probleme şi va fi structurat identic cu proba de verificare a cunoştinţelor de matematică pentru admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara. Problemele pentru teste vor fi propuse din sau vor fi asemănătoare cu cele din Culegerea de probleme pentru examenul de admitere la Facultăţile de Electronică şi Telecomunicaţii, Automatică şi Calculatoare şi Arhitectură, ediția 2013”. 
 

 Runda finală


- se va desfășura la Timişoara, în perioada 28-30 martie 2014. În acestă perioadă, participanții vor beneficia de un sejur gratuit (transport, cazare, masă) de 3 zile. În acest interval, elevii vor fi invitaţi și să viziteze unele laboratoare ale Facultății de Electronică și Telecomunicații, principalele repere studențești ale universității, puncte de atracţie şi obiective culturale ale Timişoarei şi să participe împreună cu studenţii facultăţii la programe sportive şi de divertisment.
 

  Înscrierea elevilor se face on-line.


Datele furnizate la înscriere trebuie să fie corecte și complete pentru ca organizatorii să poată lua legătura ușor cu participanții. Conducerea Universității Politehnica Timişoara îşi asumă responsabilitatea ca datele de identificare ale elevilor să rămână confidenţiale şi utilizate numai în scopul acestui concurs.
 

Regulamentul concursului


 
Fotografii de la ediția de anul trecut pot fi vizualizate pe pagina Facultății de Electronică și Telecomunicații.
Lista câștigătorilor ediției din 2013 a Concursului de matematică ETc TM poate fi consultată aici.