The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024
Vă invităm să participați la training-ul ‘’6 pași obligatorii pentru succesul în carieră. Începe cu dreptul’’ care va avea loc la Universitatea Politehnica Timișoara în perioada 15-16 mai 2015, clădirea Electro, amfiteatrul A116.
Știți deja că piața muncii e o arenă în care învingători ies doar cei pregătiți, toți ceilalți mulțumindu-se cu ce rămâne de la ei. Întrebarea pe care v-o adresăm este: voi în ce categorie vreți să vă încadrați? Dacă vreți să fiți unul dintre învingători, vă invităm să aflați de la doi tineri profesioniști cum și-au început ei carierele pe care le îmbrățișează, ce au făcut, ce nu au făcut, când au mers mai departe și când s-au oprit. Cei doi despre care vă spuneam sunt Ciprian ANGHELUȚĂ - psiholog militar, specializat în profiling, coaching de performanță și training, respectiv Vlad STANCIU - director executiv al clusterelor ROSENC ( Clusterul de energii sustenabile din România) și APP (Advertising Printing and Packaging). Locuri sunt puține, doritori mulți, drept pentru care vă invităm să vă înscrieți pe site-ul proiectului https://ovdip.upt.ro/ la secțiunea Campus virtual. Mai multe informații despre modul și nu numai, puteți obține de pe site sau de pe pagina de facebook a evenimentului, dar și de la coordonatorul acțiunii, Ciprian Dughir (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).