The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Dragi studenți,

Vă invităm să participați la o primă întânire cu conducerea universității și a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale (ETcTI) care va avea loc în data de 27.09.2021, ora 12,00, sala D1 

La întâlnire vor participa Rectorul UPT, Președintele Senatului UPT, reprezentanți ai companiilor partenere, profesori cu care veți desfășura activități didactice în anul I și studenții merituoși din ani mai mari.

Accesul în clădirea facultății se face numai cu mască, purtată corect, aceasta acoperind nasul și gura.

Pentru completarea contractelor de studii vă rugăm sa veniti incepand cu ora 11.20 in fata Corpului D unde doamnele secretare va vor astepta.

Pentru cei care, din motive obiective, nu pot participa fizic, evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a Facultății ETcTI sau pe Zoom, accesând link-ul din email-ulul primit prin Campusul Virtual

 

Conectarea se va face instaland aplicatia Zoom disponibila gratuit la www.zoom.us 

Imediat după această întâlnire decanii de an și tutorii vă vor face cunoscute informații importante legate orar, modalitatea de desfășurare a activităților în zilele care urmează și în general precizări legate atât de desfășurarea procesului didactic cât și de natură administrativă. În acest cadru veți putea purta discuții și vi se va răspunde la întrebări.

Orarul poate fi consultat AICI și vă precizam ca in ziua de luni, 27.09.2021, nu vor avea loc activitati didactice, ea fiind dedicata aspectelor administrative.

Ați fost deja distribuiți pe serii, grupe și subgrupe, acestea putand fi consultate la LINK, apărând totodata ca și grupuri pe Campusul Virtual.

Aceste informații sunt disponibile și pe Campusul Virtual (www.cv.upt.ro) unde vă puteți autentifica utilizând numele de utilizator și parola primite deja pe email. 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa ETcTI