The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024
În condițiile în care rata de infectare este peste 25 o/oo, activitățile didactice se vor desfășura după scenariul 1 din HS_41_17.02.2022, în sistem mixt, astfel:

 

 ·         anii neterminali licență, deci anii I, II și III licență - participarea în sistem mixt a studenților la activitățile didactice, cu realizarea activităților de curs în regim online și a activităților aplicative față în față, cu respectarea și aplicarea normelor de protecție;

·         anii terminali licență, deci anul IV licență - participarea studenților la toate activitățile în regim online;

·         anii I-II master – participarea în regim online a studenților la toate activitățile didactice.

 Pentru activitățile aplicative, în vederea respectării normelor de protecție în contextul pandemic, fiecare semigrupă a fost împărțită în două echipe. Grupele și semigrupele pot fi consultate la avizierul electronic. Pentru o semigrupă echipa 1 este definită de la primul student până la linia de separare îngroșată, iar echipa 2 începând de sub linia de separare până la ultimul student din semigrupă. Astfel, fiecare echipă este constituită din maxim 8 studenți. 

 1.      Pentru disciplinele cu ore de aplicații în fiecare săptămână

Echipele 1 vor efectua activitățile aplicative față în față în săptămânile impare, iar în săptămânile pare activitățile aplicative pentru echipele 1 vor fi efectuate în regim online, toate echipele 1 simultan în slot-ul de 2 ore de activități online prevăzut în orar. Echipele 2 vor veni pentru activitățile practice în săptămânile pare, în săptămânile impare efectuând activități online în același slot de 2 ore.

Pentru a putea asigura normele de protecție, vă rugăm să urmăriți cu strictețe împărțirea pe echipe. Orarul poate fi consultat aici, cu rezerva că poate suferi modificări.

 2.      Pentru disciplinele cu ore de aplicații o data la 2 săptămâni si anume:

 Anul I - Măsurări în Electronica și Telecomunicații, Dispozitive Electronice, Matematici Speciale, Special Mathematics

Anul II - Circuite Integrate Analogice, Tehnica Frecvențelor Înalte, Analog Integrated Circuits, Microeconomics

Anul III - Bazele Sistemelor Flexibile Inteligente, Compatibilitate Electromagnetică,

se va merge pe module de 4 săptămâni după tabelul următor:

 

FIZIC

ONLINE

Săptămâna 1

Echipele 1 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni impare

Echipele 2 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni impare

Săptămâna 2

Echipele 2 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni pare

Echipele 1 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni pare

Săptămâna 3

Echipele 2 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni impare

Echipele 1 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni impare

Săptămâna 4

Echipele 1 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni pare

Echipele 2 ale semigrupelor ce au planificată activitatea în săptămâni pare

Practic, exista un singur slot online pentru aceste activități, la care vin, pe rând, echipele din semigrupe conform regulii de mai sus.

 Legat de normele de protecție redăm mai jos principalele aspecte.

Accesul în clădirea facultății, atât pentru cadrele didactice cât și pentru studenți se face numai cu mască, purtată corect, aceasta acoperind nasul și gura. Pe tot parcursul desfășurării activităților, dar și în toată perioada în care se află în clădire, studenții și cadrele didactice vor purta masca de protecție.

Nu vor avea acces în clădire persoanele cu o temperatură mai mare de 37,3° Celsius. La departamente există termometre cu care se poate măsura temperatura studenților la intrarea în sălile pentru activități și directorii de departament pot desemna și persoane din personalul didactic auxiliar care să ajute la monitorizarea temperaturii studenților.

Se limitează deplasările în sala în care se desfășoară activitățile didactice și în spațiile comune/alte săli.

 În cazul în care  în timpul orelor de curs/seminar/laborator un student prezintă simptomatologie specifică COVID-19 (febră, tuse, dificultăţi respiratorii, diaree, vărsături, mialgii, stare generală modificată) revenirea la activităţile didactice pentru realizarea cărora se impune prezenţa fizică în instituţia de învăţământ superior, respectiv în cămin, se face cu adeverinţă medicală, eliberată de medicul curant/medicul de familie, cu precizarea diagnosticului și confirmării stării de sănătate.

Pentru orice aspecte pe care le considerați necesare va rugam să nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.