The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

In condițiile în care din 09.03.2022 au fost eliminate toate restricțiile legate de pandemie, conducerea facultății a decis urmatoarele:

 

Pentru anii I, II si III Licență:

Începând cu data de 21.03.2022, activitățile aplicative – seminar/laborator/proiect – se vor desfășura în mod normal, seminarul cu întreaga grupă iar laboratorul și proiectul cu întreaga semigrupă. În aceste condiții, cu o rată de infectare de peste 9 la mie și cu laboratoare mai aglomerate, recomandăm păstrarea măștii de protecție pe durata desfășurării activităților cât și continuarea măsurării temperaturii și dezinfectării mâinilor. De asemenea, vă rugăm să respectați planificările din orar, participând cu semigrupa din care faceți parte la toate aceste activități.

Cursurile rămân în regim online, conducerea facultății intenționând reluarea acestora în format fizic  în luna aprilie 2022.

Pentru anul I Master

În luna martie toate orele didactice se vor desfasura online, intenționându-se reluarea tuturor activităților didactice în format fizic în luna aprilie 2022. Detalii și amănunte în acest sens vi se vor comunica în timp util.

Pentru anii terminali

Toate orele didactice se vor desfășura online.