Felicităm toţi elevii care au participat la Concursul de MATEMATICĂ ETcTM 2015
Listele cu premianţii, rezultatele şi subiectele date la Concursul de MATEMATICĂ ETcTM 2015 le găsiţi pe pagina de web a concursului: http://www.etc.upt.ro/concurs-etc-tm-2015/
Stimaţi elevi din clasa a XII-a, vă aşteptăm la Concursul de admitere în UPT. Informaţii, metodologia şi datele de desfăşurare le găsiţi pe pagina de web a UPT, la adresa  http://www.upt.ro/Informatii_admitere-2015---licenta_360_ro.html. Vă puteţi preînscrie încă de acum la secţiunea la care doriţi să deveniţi student. Candidaţii care se preînscriu până la sfârşitul lunii iunie şi, apoi, se înscriu la secţiunea la care s-au preînscris beneficiază de o reducere cu 10% a taxei de înscriere la respectiva secţiune )concform art. 23 din  Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la UPT).
 

Ev ve Ofis taşıma sektöründe lider olmak.Teknolojiyi takip ederek bunu müşteri menuniyeti amacı için kullanmak.Sektörde marka olmak. İstanbul evden eve nakliyat Misyonumuz sayesinde edindiğimiz müşteri memnuniyeti ve güven ile müşterilerimizin bizi tavsiye etmelerini sağlamak.