The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Gala Profesorului Bologna


 Vineri 23 aprilie 2010 s-a desfăşurat în sala Operei timișorene Gala Profesorului Bologna, ediţia a treia. Iniţiată de ANOSR, selecţia câştigătorilor din cei circa 15.000 de cadre didactice universitare s-a efectuat în câteva etape succesive. Pentru început studenţii au fost invitaţi să efectueze propuneri  (prin vot pe un site). Cei 136 de studenţi voluntari angrenaţi la nivel naţional în această acţiune au evaluat apoi 616 de cadre didactice pe parcursul a 6 luni, din care au fost premiaţi 117, dintre care 55 au fost prezenți in Timișoara la eveniment. Evaluarea a implicat participarea (uneori incognito) la un curs sau aplicaţie a fiecărui cadru didactic vizat, solicitarea părerii studenților și adresarea unor întrebări respectivului cadru didactic.


Universitatea „Politehnica” din Timișoara a fost recompensată cu 8 profesori premiaţi, doi dintre ei fiind din facultatea noastră:


1. Prof. Dr. Ing. Virgil TIPONUŢ DIPLOMA


2. Prof. Dr. Ing. Aurel GONTEAN DIPLOMA