The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Cocursuri studențești diverse

Conform adresei MApN in urmatoarea perioada se vor desfasura concursuri studentesti pe mai multe domenii conform ANUNT.

Concurs SCRABBLE "Turneul primaverii"
13.03.2018 - initiere - interval orar 17-19
14.03.2018 - campionat - interval orar 17-19
La casa tineretului din Timisoara
AFIS si regulament

Firma Continental in colaborare cu Universiatea Politehnica Timisoara dezvolta un proiect care a ajuns la a 4-a editie. Concursul consta in realizarea mai multor echipe de 5 studenti (1 Hardware, 2 Software, 1 Mechanical, 1 Quality si Project manager). Fiecare echipa trebuie sa constuiasca o masinuta care sa aiba capabilitatea de "car to car" communication si "car to X" communication. Acest concurs va ajuta sa va puneti in practica cunostintele dobandite in cadrul facultatii si totodata obtinerea unui job dupa terminarea concursului. Echipele se vor forma intern de catre Continental.
Va puteti inscrie la urmatorul site pana in data de 20 ianuarie:
InGENIOUSly.conti-online.com
Poster_ingeniously

Ne face o deosebita placere sa anuntam desfasurarea primei editii a concursului international ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) Innovation Challenge Open (AICO).
AICO reprezinta o competitie ce se adreseaza in primul rand studentilor dar si tinerilor absolventi interesati in dezvoltarea de aplicatii folosind tehnici specifice prelucrarilor digitale de imagini, vederii artificiale şi recunoasterii tiparelor in domeniul sistemelor de asistenta avansata pentru soferi.
Competitia este organizata de catre University Politehnica Timisoara avand compania Continental Automotive Romania drept unic sponsor.
Date importante:
* Start competitie: 15 mai 2015
* Trimitere solutie finala: 30 septembrie 2015
* Desemnarea castigatorilor: 30 octombrie 2015
Mai multe detalii despre AICO 2015 la adresa http://aico.upt.ro sau Prof. dr. ing. Catalin Daniel Caleanu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Concursul “Tudor Tănăsescu” este cel mai important concurs profesional pentru studenţii facultăţilor cu profil de electronică şi telecomunicaţii din România. Anul acesta faza finală a concursului a avut loc in perioada 26-28 martie 2015 la Universitatea Politehnica Bucuresti.
La concurs au participat studenţi de la: Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea Tehnica Gh. Asachi din Iaşi şi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi.
Studentul Bencsik Andrei-Florin din anul IV TST al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, a obţinut premiul III.